Zanglessen. Aanmelden is mogelijk zowel individueel, als met tweeën. Ook is er de mogelijkheid om als kwartet lessen te volgen bijvoorbeeld voor zangers die al in een koor zingen en samen met medekoorleden de zangtechniek en het samen zingen willen verbeteren. 

Samenzang en improvisatie. Voor (koor)zangers die het samen zingen willen verbeteren en willen kennismaken met verschillende vormen van stemimprovisatie. De lessenreeks bestaat uit 2 vrijdagmiddagen van 3,5 uur. Start 13 september.

Muziektheorie. Voor koorzangers die het van blad lezen en zingen verder willen ontwikkelen. Een lessenreeks van 5 lessen van 2 uur op vrijdagochtenden. De lessen worden afgestemd op de verschillende niveaus. Start 6 september.

Serie liederen Fauré met pianist. Voor (koor) zangers die weinig tot geen ervaring hebben met het solo zingen met een pianist. De liederen van de Franse componist Gabriel Fauré staan centraal. Iedere zanger kiest twee liederen uit. In de lessen is er aandacht voor ontspannen zingen, ademtechniek en interpretatie. De serie bestaat uit 4 lessen van 3 uur op vrijdagmiddagen. Start 27 september.

Masterclass weekend Fauré. Voor koorzangers die een keer solo willen zingen. Jezelf een heel weekend onderdompelen in het vocale werk van de Franse componist Gabriel Fauré. Gecoacht worden op ontspannen zingen en ademtechniek, lef en interpretatie. Het weekend wordt afgesloten met een presentatie. Weekend van 2 & 3 november.

Kamerkoor driedaagse. Voor koorzangers die ervaring willen opdoen in een klein kamerkoor. Het zelfstandig vooraf kunnen instuderen van de noten is een voorwaarde. In het projectkoor is er plek voor 3 sopranen, 3 alten, 3 tenoren en 3 bassen. Driedaagse op 8, 15 & 16 november.