Nieuws

Medehuurder Bimlokaal gezocht

 

Cora van Rijn zoekt een medehuurder voor het Bimlokaal aan de Poeldonkweg 5 te 's-Hertogenbosch. De ruimte is geschikt voor zang- en muzieklessen aan gezelschappen tot 12 personen. Ook is het een prettige ruimte voor repetities met ensembles en kleine gezelschappen. Ben je op zoek naar een ruimte? Heb je interesse? Neem contact op via deze link. 

 

 

 

 

Nieuw lesaanbod 2024 Cora van Rijn

Ben je op zoek naar een activiteit met zang? Het nieuwe lesaanbod is gevarieerd en voor ieder niveau. Van individuele zangles voor beginners tot zangles in een kwartet voor meer ervaren (koor) zangers. Van muziektheorie/ solfège tot het meezingen in een kamer projectkoor. Van stemimprovisatie tot een masterclass solozang. Bekijk het volledige lesaanbod.

Klavecinist / pianist / gitarist gezocht

Speel je klavecimbel of gitaar en speel je graag Barokke kamermuziek? Of speel je piano of een ander toetsinstrument en zou je graag het klavecimbel leren kennen? Dan is het Bimlokaal op zoek naar jou! Op dit moment bestaat het Barokensemble dat tweewekelijks op donderdagochtend (09.45 - 11.15 uur) repeteert uit twee blokfluitisten, twee dwarsfluitisten en een cellist. Graag zouden wij dit ensemble weer aanvullen met een klavecinist of gitarist. Het speelniveau is halfgevorderd, het ensemble staat onder leiding van Wendy Wouters.

Ook violisten en altviolisten zijn van harte welkom!